obisidian thumb

Obsidian Flames Preorder

Augustus word een hete maand. Niet alleen door de temperatuur maar ook door de vurige nieuwe set Obsidian Flames! De nieuwste producten hiervan staan reeds in de preorder lijst. Wil jij de prachtige elite trainer box met charmander? De promo kaart hierin is echt een kaart voor de collectie. Deze prachtige set word zeker de moeite waard om te openen want wie houd er nu niet van een Charizard! ook Tyranitar maakt zijn terugkeer. Obisidian Flames gaat zeker de moeite waard zijn om aan te schaffen. Helemaal Fan van Charizard? Hou dan ook goed onze binder collectie in de gaten. In het najaar komt er een zippered map van ultra pro uit met deze pokemon in de hoofdrol!

Roodgloeiende sintels verlichten de pikzwarte nacht en vonkjes komen samen in een vuurzee wanneer Charizard Ex opkomt met nieuwe, duistere krachten! Het schitterende Terastal-fenomeen doordrenkt sommige Pokémon ex zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen met andere typen dan gebruikelijk, terwijl Dragonite ex en Greedent ex meesterschap tonen over hun eigen innerlijke krachten. Niet te evenaren, beloven Revavroom ex, Melmetal ex en meer Pokémon de loop van de strijd te veranderen in de Scarlet & Violet—Obsidian Flames-uitbreiding!

SV 151 Preorders zijn live!
Paradox Rift komt eraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Winkelwagen
Close Recently Viewed
Close
Close
Categorieën
WhatsApp whatsapp