151 klein

SV 151 Preorders zijn live!

Bekijk nu de nieuwste producten van de 151 set die eraan komt. De release is gespreid over 2 momenten, eind september komen de eerste producten op de markt en begin oktober komt de volgende lineup. Ben jij benieuwd welke producten wij gaan aanbieden? Kijk dan zeker eens bij onze preoder pagina. Wij proberen de scherpste prijzen aan te kunnen bieden om deze mooie hobby voor iedereen toegankelijk te houden.

Ontdek de magie van Pokémon als nooit tevoren met de onweerstaanbare Pokémon Scarlet & Violet 151 collectie! Betreed de adembenemende wereld van Kanto en laat je betoveren door de krachtige Pokémon die op je wachten.

Deze unieke verzameling neemt je mee op een episch avontuur door de Kanto-regio. Open de speciale Scarlet & Violet—151 booster packs om je Kanto Pokédex compleet te maken en alle 151 Pokémon te vangen.

Word de ultieme Pokémon-meester en laat jezelf en anderen zien dat jij alle uitdagingen aankan. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Overzicht van de beurzen waar we op staan:
Obsidian Flames Preorder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Winkelwagen
Close Recently Viewed
Close
Close
Categorieën
WhatsApp whatsapp